Évkönyv

Kedves Végzősök!

Idén is elkészül a Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campusának végzőseit tartalmazó évkönyv.

UTOLSÓ LEHETŐSÉG! A hallgatói kéréseknek megfelelően 2013. április 17-én 9 és 17 óra között még egyszer, utolsó alkalommal lehetőséget biztosítunk arra, hogy talárban, profi fotós segítségével elkészíthessék rólatok azt a képet, amely aztán az évkönyvbe is bekerül.

Helyszín: Főépület, Aula

Az évkönyv helyszínen fizetve 3500 Ft, utólag rendelve 5000 Ft-ba kerül. A fotózáson való részvétel és az évkönyvbekerülés INGYENES, az évkönyvet nem kötelező megrendelni.

Természetesen lehetőségetek lesz a fotókból is rendelni, erről a fotósoknál érdeklődhettek majd.

Ezúton hívnánk fel a figyelmeteket arra, hogy az évkönyv "Életképek" rovatát szeretnénk az általatok készített fényképekkel is színesíteni, hiszen a cél a Ti személyes élményeitek megőrzése. Tehát ha szeretnétek aktív részesei és szereplői lenni az évkönyvnek, küldjétek el képeiteket az evkonyv@bcehok.hu e-mail címre (névvel, szakkal, évfolyammal együtt)!

Ha bármilyen kérdésetek van, akkor írjatok a szervezőknek az alábbi email címre:

evkonyv@bcehok.hu

----------------------------------------------------------

Gy.I.K.

Miért kell G karon a hatodik félévben fényképezkednem?

A tapasztalataink azt mutatják, hogy a hetedik félévüket töltő G karosok már nem sokat tartózkodnak bent az egyetemen, ezért nagyon nehéz lenne egy olyan évkönyvfotózást szervezni, amelyen nagy számban meg tudnának jelenni a hallgatók. Ezért gondoltunk arra, hogy az utolsó teljes tanévben készítjük el az évkönyvet.

Hogyan néz ki az évkönyv? Együtt van mindhárom kar, alap- és mesterképzés is?

Egy évkönyv van a három karra vonatkozóan, de a könyvben van három különálló fejezet, amelyek az egy-egy karhoz kötődnek. Minden karon belül van négy blokk: egy köszöntőket tartalmazó rész (dékáni, HÖK-elnöki), egy rész, ahol az alapszakosok névsorai és képei vannak, egy rész, ahol a mesteresek névsorai és képei vannak és az utolsó részben egy búcsúbeszédet találhattok.
Amennyiben kíváncsiak vagytok élőben is, a tavalyit meg lehet nézni a HÖK-irodában vagy a fotózások során!

Hogyan tudom megvásárolni az évkönyvet?

Az évkönyv vásárlásának két módja van: a fotózáskor kedvezményes áron veheted meg, de később is rendelhetsz (a fotó átvételekor), itt azonban már egy magasabb árért tudod csak megvásárolni.

Lehet az évkönyvbe készült képből rendelni?

Amennyiben szeretnél a kiválasztott képedből fotót rendelni, arra is lesz lehetőséged. A kép megrendelése esetén megkapod a kép elektronikus változatát is.