A Közgáz HÖK Campustanácsa kihirdeti a márciusi kari közéleti- és érdekképviseleti ösztöndíj pályázati időszakát a G, és T karos hallgatók számára.
A Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet 2016. januárban programot indít a bántalmazott nők támogatására, melynek célja, hogy képzett önkéntesek segítségével megerősítse a programban résztvevő nőket önismeretükben, emberi méltóságukban, önmagukba vetett hitükben támogató hálózat kialakításával.
Szakmai feladatok, logisztikai körbevezetés és a nap végén egy felejthetetlen gokartozás. Ez mind Rád vár március 23-án az Audi Adventure Szakmai napon.
Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a 2015/2016. tanév II. szemeszterében nemzetközi versenyen résztvevő K-Karos hallgatók támogatására.
A Gazdasági Versenyhivatal országos tanulmányi versenyt hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal tárgyában felsőfokú oktatásban résztvevő hallgatók részére
A Közgáz HÖK Campustanácsa kihirdeti a januári kari közéleti- és érdekképviseleti ösztöndíj pályázati időszakát a G, K és T karos hallgatók számára.
New Yorkban, a világ egyik leghatalmasabb városában, ismert Észak-Amerikai Egyetemekkel társulva
A BCE Szociológia és Társadalompolitika Intézet előadás-sorozatot indít, amelynek keretében a Közgázon (Corvinuson) végzett szociológusok, közgazdász-szociológusok saját pályájukról és kutatásaikról beszélnek 
A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldást, projektet, munkát jutalmaz évi egy alkalommal.
  ...  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  ...