Ezúton szeretnénk titeket tájékoztatni, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzat (BCE HÖK) Választási Szabályzatának megfelelően a Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Hallgatói Önkormányzatának 2016. évi rendes választása az alábbiak szerint kerül kiírásra.
2017-től ismét gyakornokot keres a CEMS Iroda
Kiírásra került a négy hetes "European Business" Nyári Egyetem 2017-es évi programja, mely idén két alkalommal 2017. június 1-30 és 2017. június 14. és július 12 között kerül megrendezésre.
Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy ismét jelentős sikert értek el hallgatóink.
Nyári amerikai gyermektáboroztatás Vendéglátós nyári munkák az USA-ban kanadai nyári gyerektáboroztatás
A Cook Communications és a Mathias Corvinus Collegium (MCC) a 2016/2017-es tanévben is ösztöndíjat hirdet Komáromy Gábor emlékére. 
Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére.
Az Országgyűlés elnöke immár tizenötödik alkalommal hirdet pályázatot gyakornoki programban való részvételre.
Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzatának Képviselő-testülete a 11/2015. (IV. 30.) helyi rendelete alapján a szociálisan rászoruló kerületi fiatalok esélyegyenlőségének biztosítása érdekében pályázatot hirdet.
Az EMMI meghirdette az új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíj Pályázatait alapszakos, mesterszakos hallgatók részére. A pályázat elnyerésével alapszakos hallgatóként havi 75.000,- Ft-ot, mesterszakos hallgatóként pedig havi 100.000,- Ft ösztöndíjat lehet elnyerni.
  1  2  3  4  5  6  7  ...