Mi történt a HÖK-ben 2010. november 8 és 14 között? A HÖK belső hírlevelének részleteit minden héten elolvashatjátok itt a honlapon.
Már egy hete, hogy lezárultak a HÖK választások a G-karon is, így november 11-én, csütörtökön megtartotta alakuló ülését a 2010/11-es tanévre újonnan megválasztott G-kari HÖK választmány. Az alakuló választmányi ülés napirendi pontjai a HÖK választások beszámolója, bemutatkozások és a HÖK működésének általános bemutatása voltak.
A Választási Bizottság teljes létszámban zárt körben összeült, és 2010. november 4-én 17:00-kor felbontotta a választási urnát. A beérkezett szavazatok száma 1283, ami meghaladja a Gazdálkodástudományi Karra járók számának egynegyedét, így a szavazás érvényesnek minősül. Az érvényes szavazatok száma 1281, az érvénytelenek száma 2.
A Gazdálkodástudományi Kar jelöltjeinek bemutatkozó plakátjait olvashatjátok ezen az oldalon. Tájékozódjatok, és Ti döntsétek el, hogy ki képviselje az érdekeiteket!  
Kedves Hallgatók! A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Választmányának döntése alapján kiírom a Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának választását. Jelöltállítási időszak: 2010. október 6. – október 15. Választási időszak: 2010. október 18. – október 25.
Kedves Leendő Mesterszakos Hallgató! A postai értesítőt elolvashatjátok itt is a beiratkozásról és a legfontosabb tudnivalókról!
Kedves Leendő Elsőéves Hallgató! A postai értesítőket már kiküldtük, de itt is elolvashatjátok a legfontosabb tudnivalókat a beiratkozásról és a 0. hét programjáról.
Egy csapat a Közgázon. Egy csapat a hallgatókért. Szerinted lehetetlen? Szerintünk nem.
HÖK Választási eredmények 2009.
  ...  19  20  21  22  23  24