Ebben az évben először kerül megrendezésre – hagyományteremtő céllal – a K-kari napok rendezvénysorozat. A rendezvényt a Kari Hallgatói Önkormányzat és a HÖK-ön kívüli aktív hallgatók (a K-TEAM) szervezik, akik rengetek színes programmal várják az érdeklődőket.
A Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának minden jelenlegi és leendő tagja nevében szeretném megköszönni, hogy a 2010-es évi rendes választások szabályzat szerint meghatározott időtartama alatt ilyen nagy létszámban leadtátok szavazataitokat, hozzájárulva ezzel a választások érvényességéhez és sikeréhez. Köszönjük a bizalmat!
A Közgazdaságtudományi Kar jelöltjeinek bemutatkozó plakátjait olvashatjátok ezen az oldalon. Tájékozódjatok, és Ti döntsétek el, hogy ki képviselje az érdekeiteket!
 A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kari Hallgatói Önkormányzat Választmányának döntése alapján kiírom a Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2010. évi rendes választását, melynek idejére összehívom a kar Összhallgatói Fórumát.
Érdeklődsz a pénzügy iránt? Esetleg már jelentkeztél is Pénzügy mesterre? Vagy már oda jársz?  Ha bármelyikre igen a válasz 
Kedves Végzős hallgatók!  Közeleg a szakdolgozat leadásának határideje, azaz április 30.   Az utolsó  percek könnyítése érdekében összeszedtük nektek, amit le kell adnotok a szakfelelős tanszéken.
A Közgazdaságtudományi Kar dékánválasztása kapcsán a kar Hallgatói Önkormányzata összeállított egy 15 kérdésből álló kérdéssort, melyet elküldött a két jelöltnek, akik írásban válaszoltak a feltett kérdésekre. A jelölteket megkértük, hogy véleményeiket kb. 5 sorban foglalják össze az érintett területekről. A két jelölt válaszait lentebb olvashatjátok abc sorrendben, azaz az első oszlopban Medvegyev Péter, míg a másodikban Trautmann László válaszait találhatjátok.
  ...  24  25  26  27  28  29