Corvinus pénzügyes nyári tábor középiskolásoknak
It is the first European university & graduate school championships and a hands on opportunity to show the world of employers what you are made of.
It is a great opportunity to participate in a scholarship program offered by IBS Americas in partnership with UNIP - Universidade Paulista, in São Paulo, Brazil.
 Magyar Fiatalok Határok Nélkül Alapítvány írt ki főiskolások, egyetemisták számára, idén "Hungarikumok határon innen és túl" témájában. 
A fightIT egy 24 órás hálózati verseny, melynek lényege, hogy a versenyzők (csapatban) megvalósítsanak egy kisvállalkozás komplex hálózati struktúráját a megadott feladatleírás szerint.
Április 21-22-én (csütörtök-péntek)  a teljes budapesti startup világ megnyitja ajtóit előtted, a Startup Safary szervezésében.
Április 14-én 10 és 18 óra között izgalmas és mozgalmas programokkal
A Közgazdaságtudományi Kar a Budapesti Corvinus Egyetem pályázatot hirdet kari közéleti, érdekképviseleti ösztöndíjra a Kar hallgatói számára. Részletek a hírben lévő pályázati kiírásban.
Jövő héten újra a Tiéd a főszerep a Corvinuson!
A Magyar Nemzeti Bank és az Egyetem között létrejött megállapodás keretében az MNB támogatásával pályázni lehet a Fudani egyetem kéthetes nyári programjára.
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  ...