A GTK HÖK pályázati felhívást hirdet a KöZGÁZ! Bécsi kiruccanás 2016 kapcsán. A pályázat elnyerésével 5 hallgató utazását a GTK HÖK állja.
Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzat (BCE HÖK) Választási Szabályzatának megfelelően a Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2016. évi rendes választása az alábbiak szerint kerül a mai napon kiírásra.  
A BCE HÖK Választási Szabályzatának megfelelően a Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2016. évi rendes választása kiírásra került.
2017-től ismét gyakornokot keres a CEMS Iroda
Az Hallgatói Önkormányzat elkötelezett a demokratikus működés mellett. Ennek érdekében új Választási szabályzatot alkotott. E szabályzat elfogadása sajnálatos módon elhúzódott, így a választás a 2016-os év végére került. Az elfogadás folyamata már végső állapotba ért, hiszen az egyetem Szenátusa ezen a héten szavaz róla, így minden bizonnyal a szavazás már idén elkezdhető. 
Kiírásra került a négy hetes "European Business" Nyári Egyetem 2017-es évi programja, mely idén két alkalommal 2017. június 1-30 és 2017. június 14. és július 12 között kerül megrendezésre.
A kari közéleti, érdekképviseleti ösztöndíj a Kar hallgatóinak érdekképviseletét, jólétét, kulturális, egészségi és közösségi életük előmozdítását, a Kar ismertségét támogató tevékenységet végző hallgatók részére.
Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy ismét jelentős sikert értek el hallgatóink.
Pályázati eredmény a megítélt összegekről a leadott beszámolókkal együtt
Pályázati eredmény a megítélt összegekről a leadott beszámolókkal együtt
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...