It is a great opportunity to participate in a scholarship program offered by IBS Americas in partnership with UNIP - Universidade Paulista, in São Paulo, Brazil.
A fightIT egy 24 órás hálózati verseny, melynek lényege, hogy a versenyzők (csapatban) megvalósítsanak egy kisvállalkozás komplex hálózati struktúráját a megadott feladatleírás szerint.
Április 14-én 10 és 18 óra között izgalmas és mozgalmas programokkal
A Közgazdaságtudományi Kar a Budapesti Corvinus Egyetem pályázatot hirdet kari közéleti, érdekképviseleti ösztöndíjra a Kar hallgatói számára. Részletek a hírben lévő pályázati kiírásban.
Jövő héten újra a Tiéd a főszerep a Corvinuson!
A Magyar Nemzeti Bank és az Egyetem között létrejött megállapodás keretében az MNB támogatásával pályázni lehet a Fudani egyetem kéthetes nyári programjára.
A Közgáz HÖK Campustanácsa kihirdeti a márciusi kari közéleti- és érdekképviseleti ösztöndíj pályázati időszakát a G, és T karos hallgatók számára.
Szakmai feladatok, logisztikai körbevezetés és a nap végén egy felejthetetlen gokartozás. Ez mind Rád vár március 23-án az Audi Adventure Szakmai napon.
Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a 2015/2016. tanév II. szemeszterében nemzetközi versenyen résztvevő K-Karos hallgatók támogatására.
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...