A MOL Nyrt. várja kötelező szakmai gyakorlat, vagy diákmunka céljából, megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékkal élő felsőfokú iskolai tanulmányokat nappali tagozaton folytató hallgatók jelentkezését.
A Bolyai Kollégium huszonegyedik alkalommal rendezi meg multidiszciplináris ismeretterjesztő konferenciáját, a Bolyai Konferenciát.
2016. május 7-én lesz 20 éve, hogy hazánk a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagja lett. Ebből az alkalomból a Nemzetgazdasági Minisztérium a Magyarországon akkreditált felsőoktatási intézmények hallgatói részére tanulmányíró pályázatot ír ki.
A Climate-KIC idén is megnyitotta a klímainnovációs nyári egyetemét, a The Journey-t.
Immár tizenhetedik alkalommal kerül megrendezésre az ország egyik legszínvonalasabb esettanulmányi versenye.
Szeretnél idén TDK-zni, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
Szeretsz a szabadidődben kézműveskedni vagy korrepetálást tartani? Akkor ez a felhívás Neked szól!
Invitation to attend Africa’s biggest International Education Summit to meet Educational Consultants and recruit students from African continent.
Szeretnénk az Egyetem hallgatóinak figyelmébe ajánlani a Műcsarnok aktuális tárlatait, melyek már csak január végéig láthatóak, illetve az egyéb programokat.
Ha érdekel a pénzügy és a számok világa, akkor itt a helyed a csapatunkban. Heti minimum 20 órás munkavégzésre keresünk fejlődni akaró és kihívásokat kereső, a vállalati pénzügyek elméleti részében jártas kollégát.
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...