Még nincs gyakorlati helyed? Érdekel a makrogazdaság?  Akkor ez a lehetőség NEKED szól!!!
Még nem vagytok teljesen betáblázva a nyárra? Érdekel féláras Sziget jegy vagy egy jó partynyaralás? Nézzétek meg a MEEX és a KöZGÁZ közös akcióit! 
Az elmúlt héten bizonyára mindannyian értesültetek a diploma megszerzéséhez szükséges társadalomtudományi kreditek problémájáról. A HÖK utánajárt ennek.
Szárnyaid alá vennél egy külföldi hallgatót? Ne habozz!!! Itt a 2011/12-es TANDEM jelentkezési időszak. MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!!!
Ha végzős vagy és úgy érzed, egyetemi éveid során valamilyen módon tettél az egyetem hírnevének öregbítéséért, jelentkezz és nyerd meg a Pro Universitate Díjat, mely mellé 150 000 Ft jutalom jár!
Gondolkoztál már egy kihívó karrierről az ingatlanszektorban? Itt egy nagyszerű lehetőség a Cushman & Wakefield jóvoltából.
Érdekel az Európai Unió működése? Otthon vagy a különböző EU-s tevékenységekben? Akkor itt egy pályázati lehetőség, ami NEKED szól.
Alig 4 hét van hátra a Tata Évzáró Fesztiválig! Vallomás a szervezőktől.
HR szakon tanulsz? Itt egy nagyszerű lehetőség a világ egyik vezető - építői piacon tevékenykedő - vállalatánál.
A Corvinus Egyetemi Napokat a hagyományokhoz híven egy hatalmas bulival zártuk le. Idén a záróbuli feledhetetlen hangulatát a Red Bull biztosította a Red Bull Zenemelet keretében.
  ...  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  ...