Ismét itt az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója! Kedvezményes jegyárusítás a HÖK Irodában!
A Hallgatói Önkormányzat 2011-ben is pályázatot ír ki a diákszervezetek részére, 250 000 Ft értékben. A pályázatok leadási határideje 2011. május 16.
A GTK HÖK számára fontos az oktatás minőségének folyamatos javítása, ezért egy kéthetes kérdőív formájában mérjük fel a véleményeteket. A kitöltés után a CEN-re jegyet nyerhettek!
Ebben az évben először kerül megrendezésre – hagyományteremtő céllal – a K-kari napok rendezvénysorozat. A rendezvényt a Kari Hallgatói Önkormányzat és a HÖK-ön kívüli aktív hallgatók (a K-TEAM) szervezik, akik rengetek színes programmal várják az érdeklődőket.
A hallgatók pár hete értesülhettek az ösztöndíj-határidőkről. A Rendszeres Szociális Ösztöndíj megállapításának áprilisi határideje miatt sokan panaszkodtak, de okoknak utánajárt a GTK HÖK.
Február kilencedikén, 19.00 órai kezdettel tartja a TTK HÖK a 2011-es év első választmányi ülését. A napirendi pontokért kattints a címre!
November 22 és 28 között a GTK HÖK megválasztotta az elnököt, általános alelnököt, gazdasági alelnököt és az EHÖK póttagokat. A 2010-es pénzügyi beszámoló felkerült az oldalra. A Kari Tanácson és a Szenátuson a HTJSZ és TVSZ módosításairól is volt szó. Lezajlott az első évkönyv-fotózás és a Miss Corvinus előválogatója.
2010. november 12-13-án Csarnai Csaba, a GTK HÖK elnöke és Bordán Pálma, választmányi tag részt vettek a HÖOK őszi vezetőképzőjén Siófokon. A konferencia programja kiemelten a felsőoktatásban jelenleg zajló események köré csoportosult.
November 15 és 21 között történtek: Elkészült a pénzügyi beszámoló. Megválasztották a Kari Tanács hallgatói tagjait. Találkozott a három elnök. A Közgáz HÖK képviseltette magát az ÁF Gólyabálon. Elkészült a választási szabályzat módosítása. Kollégiumi és DJB ülést tartottak. Értékeltél az Őszi Fesztivált.
November 16-án este 19:00-kor tartotta a GTK HÖK második ülését. Az előzetesen kiküldött napirendi pontok között a következők szerepeltek: kari tanács tagok megválasztása, közéleti ösztöndíj kiosztásának koncepciója, belső kommunikáció, HTJSZ és TVSZ módosítások felülvizsgálata és egyéb fontos információk megbeszélése, amelyek között szerepelt az ISP-vel való együttműködés és a 2011-es Évkönyv.
  ...  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90