Mi történt a HÖK-ben 2010. november 8 és 14 között? A HÖK belső hírlevelének részleteit minden héten elolvashatjátok itt a honlapon.
Már egy hete, hogy lezárultak a HÖK választások a G-karon is, így november 11-én, csütörtökön megtartotta alakuló ülését a 2010/11-es tanévre újonnan megválasztott G-kari HÖK választmány. Az alakuló választmányi ülés napirendi pontjai a HÖK választások beszámolója, bemutatkozások és a HÖK működésének általános bemutatása voltak.
A Választási Bizottság teljes létszámban zárt körben összeült, és 2010. november 4-én 17:00-kor felbontotta a választási urnát. A beérkezett szavazatok száma 1283, ami meghaladja a Gazdálkodástudományi Karra járók számának egynegyedét, így a szavazás érvényesnek minősül. Az érvényes szavazatok száma 1281, az érvénytelenek száma 2.
November harmadikán, 18.00 órai kezdettel tartja a TTK HÖK a 2010/2011-es tanév alakuló választmányi ülését. A napirendi pontokért kattints a címre!
A címre kattintva megtaláljátok a TTK HÖK Választási Bizottságának 2010. október 28-i jegyzőkönyvét. Gratulálunk minden indulónak!
A Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának minden jelenlegi és leendő tagja nevében szeretném megköszönni, hogy a 2010-es évi rendes választások szabályzat szerint meghatározott időtartama alatt ilyen nagy létszámban leadtátok szavazataitokat, hozzájárulva ezzel a választások érvényességéhez és sikeréhez. Köszönjük a bizalmat!
A Közgazdaságtudományi Kar jelöltjeinek bemutatkozó plakátjait olvashatjátok ezen az oldalon. Tájékozódjatok, és Ti döntsétek el, hogy ki képviselje az érdekeiteket!
A Társadalomtudományi Kar jelöltjeinek bemutatkozó plakátjait olvashatjátok ezen az oldalon. Tájékozódjatok, és Ti döntsétek el, hogy ki képviselje az érdekeiteket!
A Gazdálkodástudományi Kar jelöltjeinek bemutatkozó plakátjait olvashatjátok ezen az oldalon. Tájékozódjatok, és Ti döntsétek el, hogy ki képviselje az érdekeiteket!  
Kedves Hallgatók! A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzat Választmányának döntése alapján kiírom a Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának választását. Jelöltállítási időszak: 2010. október 6. – október 15. Választási időszak: 2010. október 18. – október 25.
  ...  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90