Felhívás A TTKHÖK elnökeként kiírom a Társadalomtudományi Kari Hallgatói Önkormányzat Választmányának 2010. évi rendes választását. Jelölési időszak: 2010. október 11 - 15. Választási időszak: 2010. október 18 - 22.
 A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdaságtudományi Kari Hallgatói Önkormányzat Választmányának döntése alapján kiírom a Közgazdaságtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának 2010. évi rendes választását, melynek idejére összehívom a kar Összhallgatói Fórumát.
2010. szeptember 30-án tartottuk a tanév első választmányi ülését, melyen - ha nem is hiánytalanul -, szép számban részt vettek a TTK HÖK tagjai, valamint Benkő Klaudia (a K kar elnöke), Dillong Renáta (a K kar alelnöke, megbízott campusigazgató) és Lakatos Gergő.
2010. szeptember 30-án, csütörtökön 18 órakor választmányi ülést tartunk. A napirendi pontok elérhetők a címre kattintva.
Kedves Leendő Mesterszakos Hallgató! A postai értesítőt elolvashatjátok itt is a beiratkozásról és a legfontosabb tudnivalókról!
Kedves Leendő Elsőéves Hallgató! A postai értesítőket már kiküldtük, de itt is elolvashatjátok a legfontosabb tudnivalókat a beiratkozásról és a 0. hét programjáról.
Egy csapat a Közgázon. Egy csapat a hallgatókért. Szerinted lehetetlen? Szerintünk nem.
A TTK HÖK Választmánya 2010. június 16-án tartotta évzáró választmányi ülését. Az ülésen a Választmány tagjai tájékoztatást kaptak a folyamatban levő projektekről. Így kiderült, hogy a mesterszakos gólyatábor szeptember 10-12. között kerül megrendezésre, várhatóan Cegléden. Örömteli hír továbbá, hogy a három kar (G, K, T) közös (alapszakos) gólyaprojektjét idén Juhász Ádám koordinálja, és az is, hogy hamarosan kiépítésre kerülnek a várva várt kerékpártárolók az egyetem mellett.
Soron következő választmányi ülésünket 2010. június 16-án 17 órai kezdettel tartjuk a Főépület 175.1.-es termében. A napirendi pontok a címre kattintva elérhetők!
A BCE Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata soron következő választmányi ülését május 12-én (szerda) tartja este 18 órai kezdettel a szokásos helyszínen, a Főépület első emeletén található 175.1. szobában. A napirend a címre kattintva elérhető!
  ...  82  83  84  85  86  87  88  89  90