Érdeklődsz a pénzügy iránt? Esetleg már jelentkeztél is Pénzügy mesterre? Vagy már oda jársz?  Ha bármelyikre igen a válasz 
2010. április 26-29. között kerül megrendezésre a X. Országos Diplomataképző Konferencia és Országos Külügyes Találkozó a Széchenyi István Egyetemen, Győrött.
Kedves Végzős hallgatók!  Közeleg a szakdolgozat leadásának határideje, azaz április 30.   Az utolsó  percek könnyítése érdekében összeszedtük nektek, amit le kell adnotok a szakfelelős tanszéken.
Az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködés támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra.
A Kari Napok sikeres zárása után ismét választmányi ülést tart a TTK HÖK április 20-án, 18.00 órai kezdettel a 175.1-es teremben.A napirendi pontok a címre kattintva elérhetők!
A már várva várt Kari Napoknak kialakult a végleges programja. Az alábbiakban olvashatjátok azokat a programokat, szakmai előadásokat, amelyekkel készülünk a T-kar hallgatóknak.
Március 31-én szerdán ismét választmányi ülést tartunk a megszokott helyen, a Közgáz Főépületének 175.1. szobájában. Az ülés 18:00-kor kezdődik. A napirendi pontokat a címre kattintva olvashatjátok!
Esszé pályázat: „2010 - MERRE TOVÁBB MAGYARORSZÁG?” címmel. Az esszében a következő ciklusban várható kihívások, kül- és belpolitikai helyzetek, az új kormány előtt álló legfontosabb feladatok elemzését várjuk egy szabadon választott szakpolitikai, társadalomtudományi terület szempontjából (pl. külpolitika, szociálpolitika, oktatáspolitika stb.).
Idén először, hagyományteremtő céllal rendezzük meg az I. Corvinus Társadalomtudományi Kari Napokat, melyen rengeteg színes programmal készülünk.
Idén először rendezik meg a "Legyél te Magyarország net-miniszterelnöke!" online! kampányjátékot, aminek 8-as döntőjébe egy Corvinusos csapat is bekerült, Marosi Gergely (TTK HÖK) vezetésével.
  ...  83  84  85  86  87  88  89  90